mandag 31. januar 2011

Dikt-laget selv!

Du smiler
du ler
du visker
du ser
du tenker deg om,hvorfor er jeg her!



Et knust hjerte,
fortsetter alltid å,
banke,men vært slag,gjør så vondt at man
skulle ønske det sluttet...


Uansett hvor mangen år som går,
uansett hvor mangen tårer jeg får.
Så skal jeg ikke glemme deg.
Elsket deg mer enn ord kan si,
jeg var jo den lille jenta di.
Men det skal ei glemmes,
du skal i mitt hjerte gjemmes.


You can say i`m crazy,yes its true i`m crazy about
one thing,and that`s you.


Om jeg dør,lover du å grine da ?
Om jeg forsvinner,lover du å leite etter meg da?
Om jeg griner,og er såret,lover du å trøste meg da?
Om jeg går meg bort i mørke,lover du å være mitt lys da!?
Om jeg gir deg et minne,lover du å aldri glemme meg da!?


tirsdag 25. januar 2011

Dyr!

dette er en hund som heter sindy! fineste å mest søteste hunden jeg likte.jeg ble fort glad i den. vi ble ganske gode venner.og hun ble altid så glad når jeg kom og besøkte henne. Hun bodde oppe på en gård på sola.Stall lea! Nå er hunden desverre død.Utroli trist.De måtte avlive henne.Jeg savner henne men eg glad for at hu fikk leve et godt liv.hun ble 13år så hun va jo ganske gammel.Tror hun har det bra nå:)..
hun fikk leve et godt liv.

Dette her er hunden til tanten min Tone.hun mustet datteren sin i fjord.utroli trist.men nåkk om det! denne vakre å søten hunden heter Klara. det er min bestevenn.så utroli søt og snill hund..Tror nåkk det er den snilleste å villeste hunden jeg har møtt. hehe!

Dette er den nydelige hesten min.den er ikke bare min da.Hele familien sin. Den har vunnet mangen løp på travbanen og er en veldi flink og snill hest. den er høy og brun og kan være ganske sta inniblant når den ikke for viljen sin.Men det er verfall ikke noe vondt å si om hesten. gla i henne jeg :)

håper dere har kost dere me bildene og det jeg har skrevet på dette inlegget:) det siste bilde var ikke så bra men du ser at det er en hest jaffal!
takk for meg!:)

Musikk

Jeg liker en del forsjellige musikk.
Jeg liker foreksempel metallica,linkin park,black eyes peace,mew,kings of leon og band of horses og en del merr som jeg ikke orker og ramse opp nå!
alle de jeg har nevnt her syns jeg har gode tekster og fine melodier. noen er rock mens andre er mer roligere :) tror ikke livet hadde vært det samme uten musikk. :)

tirsdag 18. januar 2011

Fordeler og ulemper med å være ung i arbeidslivet..

Unge som mottar sosialhjelp får oftere problemer med å få jobb som voksne.
fordelene med å være ung når du er i jobb er at du kommer deg ut og jobber og for lønn og viser va du kan til arbeidsgiveren din.
viss du viser va du kan når du er ung så for du bedre jobber når du blir eldre. det er vi unge som har det største ansvar… Vi må sørge for å gjøre de rette valg, for å bli voksen. å det er veldi vikti.
sosialhjelp gjør det vanskeligere å få jobb for unge enn voksne.
Han forteller at årsakene til at folk havner på sosialhjelp er mange og sammensatte, og at mange av mottakerne ender opp i et arbeidsmarked som krever mindre kompetanse, blant annet fordi det norske arbeidslivet krever så høy kompetanse og effektivitet at det ikke er plass til dem som trenger mer tilpassing.
- Jeg tror vi må ha noen instrumenter for å fange opp hva det er som faktisk skjer, og hva effektene av å være uten jobb og ha dårlig råd i etableringsfasen egentlig er over tid.
Ulempene er viss du jobber på en jobb du ikje trives i.



tirsdag 4. januar 2011

Nettvett

Heisann :)
Nettvett er regler for hvordan du ska oppføre deg på internett.
foreksempel:Det kan ver farlig viss du legger ut naken bilder av deg selv eller andre sånn at alle andre kan se på å lagre bildene av andre.
du bestemmer selv va du skal legge ut på nette.men ver forsikti me hva du legger ut.for folk kan finne det ut og ta bilder av deg osv.Møt aldri folk du har blitt sjent med på nettet i virkeligheten.for det kan være en som kan skade deg.
du vett aldri hvem som kan se deg på nette derfår bør du passe på hva du skriver og legger ut på nettet.
du må alti passe på hva du legger ut på nette.for nette er farlig viss du ikke bruker den slik du skal.